(Poistunut julkaisusta)

Kalusteverhoilijoita Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Viihdytkö fyysisessä työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen? Haluaisitko olla osa korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?

Haemme asiakkaallemme Iskulle KALUSTEVERHOILIJOITA Lahden tehtaalle.

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotantonsa Lahteen.

Kalusteverhoilijana verhoilet laadukkaita kotimaisia kalusteita alansa johtavassa teollisuusyrityksessä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta verhoilutyöstä sekä tarkkuutta, tehokkuutta ja korkeaa työmoraalia. Arvostat työtäsi ja nautit, kun näet työsi jäljen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Etsimme nyt Iskulle pitkäaikaiseen työsuhteeseen verhoilijoita. Työ on aluksi määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta odotamme valmiutta myös kaksivuorotyöhön.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 18.8.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista sekä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland