(Poistunut julkaisusta)

Kalustevahtimestari Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. .


Etsimme nyt tiimiimme vahvistusta KALUSTEVAHTIMESTARIN tehtävään Helsinkiin.

Vastaat tehtävässäsi kalustevahtimestarin töistä ISS:n asiakaskohteessa. Pääasiallinen työtehtävä on kaluste- ja tilahallintatyöt asiakkaan kiinteistössä sisältäen mm. työpyyntöjen mukaista lisäkalusteiden toimitusta/noutoa luokista, työhuoneiden kalusteiden ergonomiset muutokset, muunneltavan huoneen/tilan vanhan kalustuksen purku & varastointi ja uuden kalustuksen asennus. Kalustetöiden lisäksi vastaat myös mm. lähetin töistä ja autojen huolloista, pientavaroiden hankinnoista sekä toimit saumattomassa yhteistyössä työkaluvaraston hoitajan kanssa. Asiakaspalvelun lisäksi teet yhteistyötä myös ISS:n muiden toimialojen, sekä asiakkaan alihankkijoiden ja kumppaneiden kanssa. Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen!


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Toivomme, että sinulla on kiinteistöalan koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset myös itsenäisti työotetta, hyvää peruskuntoa, suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hyvät IT-taidot sekä ajokortin.

Työtä tehdään arkisin pääosin klo 7.30-15.30 välillä. Työsuhde alkaa 7.1.2019 ja on kokopäiväinen ja määräaikainen 31.7.2019 asti, mutta työsuhdetta saattaa olla mahdollista jatkaa tämän jälkeenkin.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään
osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 30.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö, Tommi Toivola, +358 401 872 651, arkisin klo 8-16 välillä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -