(Poistunut julkaisusta)

Kalustemyyjä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Varistoon keittiökalusteiden myyjää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme erityisesti asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä myynnillistä työotetta. Toivomme myös aiempaa kokemusta keittiökalusteiden myynnistä sekä kalustesuunnitteluohjelmien käytöstä.

Toivomme sinulta,

- asiakaspalveluhenkistä ja myynnillistä työotetta

- sujuvaa suomen kielen taitoa

- kokemusta keittiökalusteiden myynnistä ja suunnitteluohjelmien käytöstä

Tarjoamme sinulle,

- kokoaikaisen työsuhteen

- kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa,

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti / HR Consultant
+358 50 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.