(Poistunut julkaisusta)

Kalustemyyjä
Kaluste-Ruohonen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Kaluste-Ruohonen Oy
Kaluste Ruohonen on vuonna 1985 aloittanut perheyritys, joka siirtyi keittiökalusteiden valmistukseen vuonna 1994. Juuria ei kuitenkaan ole täysin unohdettu ja teemme edelleen myös kokonaisvaltaista remonttitoimintaa.

Keittiökalusteissa huippulaadun ja kodikkaan lopputuloksen takaa asiakkaan kunnioittaminen ja työntekijöidemme ammattitaito. Keittiöt suunnitellaan jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti. Suunnittelutyövälineenä käytämme kaapistonsuunnitteluohjelmistoa, joka mahdollistaa suunnitelmien katselun tietokoneelta virtuaalikuvina.
Toimenkuva
Haemme nyt Kaluste Ruohonen Oy:lle keittiökalusteiden myyjää. Myyjän työ pitää sisällään kokonaisvaltaisen myynnin, asiakkaiden kanssa yhteydenpidon, tapaamiset/kohteiden kartoitukset, mittaamiset ja piirtämisen. Myymälä on auki ma-pe 10-17. Työpäivien pituus saattaa vaihdella asiakastapaamisten mukaan, viikkotyöajan ollessa kuitenkin 38h/viikko.
Odotamme sinulta
Hakemamme henkilön tulee olla asiakaspalveluhenkinen, omatoiminen, hyvän asenteen omaava ja työhön sitoutunut. Eduksi katsotaan rakennustekninen osaaminen. Kokemus myyntityöstä katsotaan myös eduksi. Tekijällä tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
Muut tiedot
Palkkaus tulee olemaan kk-palkka + provisio.
Täytä hakemus ja liitä mukaan CV jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään.
Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä VMP Varamiespalvelun kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelun myyntipäällikkö Kim Virtanen puh. 040 307 5251 arkipäivisin klo 9-15.
Kesto
6 kuukautta, mahdollisuus vakituiseen työhön
Lisätietoja
Kim Virtanen, kim.virtanen@vmp.fi, 0403075251
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.02.2018 mennessä.