(Poistunut julkaisusta)

Kalustemyyjä / -suunnittelija (Kaarina)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme nyt pitkänlinjan kalustealan asiakasyrityksellemme KALUSTEMYYJÄÄ / -SUUNNITTELIJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kaarinaan.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on tarjonnut laadukasta ja tinkimätöntä palveluaan jo lähes 40 vuoden ajan. Asiakkaamme toteuttaa teknisesti toimivat ja tyylikkäät kalusteet räätälöidysti, asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden.

Kalustemyyjän ja -suunnittelijan työtehtävässä vastaat erilaisten keittiö- ja kiintokalusteiden myynnistä ja suunnittelusta. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sisustusarkkitehti tai -artesaani), myyntihenkisyyttä sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme teknisen ymmärryksen lisäksi aikaisempaa kokemusta myynnillisistä tehtävistä sekä asiakaspalvelualttiutta. Kokemus Fusion-suunnitteluohjelmasta tai vastaavasta katsotaan eduksi. Työaika on arkisin klo 9–19 välillä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan,
• mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen,
• osaavan työyhteisön tuen,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 25.9.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–15, p. 050 411 0740.