(Poistunut julkaisusta)

Kalustemyyjä ja -asentaja Vantaalle! (vakinaistuva)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018
Toimenkuva
Haemme toimistokalusteisiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme rentoon ja aikaansaavaan porukkaan rautaisen asenteen omaavaa kalustemyyjää!

Työ on monipuolinen ja pitää sisällään niin myyntiä kuin asennustakin. Olet ennen kaikkea nälkäinen menestymään huippumyyjänä. Asiakaspalveluhenkisyys sekä joustavuus ovat perusominaisuuksiasi. Myyjänä et säikähdä painetta ja puhelin on sinulle paras pelikaveri, jolla pidät huolta asiakkaista ja teet myös lisämyyntiä. Et myöskään kaihda fyysistä työtä ja työkalut pysyvät käsissäsi, kun työ kääntyy vauhdikkaaksi kokoonpanotyöksi ja varastonhoidoksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Tämän jälkeen työ on itsenäistä.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta myyntityöstä. Kaupallinen koulutus katostaan eduksi, muttei ole edellytys. Asenne ratkaisee työntekijää valitessa! Työ edellyttää perustason IT-taitoja. Työhön sisältyessä myös asennusta perustyökalujen tulee pysyä käsissä. Oma auto olisi syytä olla, sillä työstä johtuen voi tulla väliajoin asiakastapaamisia. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työn aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tarjoamme alkuun kokoaikaisen noin kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen. Tämän jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Työtä tehdään asiakkaan tiloista käsin Vantaan Petikossa, ma-pe 9-17 välisenä aikana. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Kalustemyyjä ja -asentaja Vantaalle!” Liitä hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111/paavo.saari@vmp.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6 kk, vakinaistuva
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.10.2018 mennessä.