Kalustekantajia vakituiseen duuniin

VISIO Henkilöstöratkaisut Oy
Tietoa tehtävästä

Etsimme pitkäaikaiseen kalustekantoon ahkeria ja aikaansaavia työntekijöitä. Työtä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi ja keskimääräinen viikkotyöaika tässä keikassa on noin 40 tuntia. Palkka on kilpailukykyinen ja varmati tilillä ajallaan!

Tässä työssä pärjää sellaiset, jotka ovat valmiita tekemään töitä silloin kun töitä pitää tehdä eli jos puhelin pysyy työpäivän aikana taskussa ja työkaverien kanssa kuulumiset vaihdetaan työn lomassa, niin olet oikea henkilö tähän tehtävään!

Kyseinen työ ei ole rakettitiedettä, vaan vaatii fyysistä kuntoa ja halua tehdä töitä eli jos fyysinen työ kiinnostaa, niin älä aikaile vaan laita hakemusta heti tulemaan!

Toivoisimme hakijalta:

Reipasta ja rehtiä asennetta
Halua tehdä töitä
Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia


Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
ILMARI / 044 313 2089 / ilmari.ainasoja(at)visiohr.fi
ATTE / 050 331 3499 / atte.niemi(at)visiohr.fi
PETTERI / 050 330 0333 / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Tarjoamme työntekijöille:

Vilpittömyyttä - olemme sinua kohtaan rehellisiä sekä aitoja
Innokkuutta - jokainen työnhakija on mahdollisuus
Sitoutuneisuutta - että teemme kaikkemme työntekijöidemme eteen
Inhimillisyyttä - olemme aidosti työntekijöitämme varten
Ongelmanratkaisukykyä - ratkaisuja työuran haasteisiin

VISIO - PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan