Kalustekantajia muuttoalalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme raavaita kalustekantajia Pirkanmaan rakennustyömaille!

Kalustekantajan työpäivät alkavat normaalisti asiakasyrityksemme Tampereen toimipisteeltä, josta lähdetään yhdessä muuttotiimin kanssa päivän kohteeseen. Vaihtuvien kohteiden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, sillä rohkealla ja reippaalla asenteella voit korvata puuttuvan kokemuksen. Työ sopii erityisen hyvin osa-aikatyötä hakevalle, sillä työ on keikkaluontoista. Työaika vaihtelee arkisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen muuton kokonaiskestosta. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Muuttoalan kalustekantajille maksamme muuttopalvelualan TES mukaista palkkaa (alk. 10,71 €/h + lomaraha). Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli et omista vielä korttia tai korttisi on mennyt vanhaksi, kurkkaa avoimet korttikurssit täältä.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme, ja olet heti mukana rekrytointiprosessissa.

Lisätiedot: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, muuttotyöntekijä, muuttomies, Tampere, Pirkanmaa, osa-aikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459512
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere