Kalustekantaja
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Etsitkö joustavaa keikkatyötä arkeen? Jos taskustasi löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja olet varustettu työtä pelkäämättömällä asenteella, saatat olla kaipaamamme lisä tiimiin!

Haemme kalustekantajia Rauman alueelle keikkaluontoiseen työhön. Tehtävässä kannetaan huoneistokaappeja ja niiden osia valmistuviin asuntoihin.

Kantokeikkoja voi olla 1-3 viikossa ja työaika pääsääntöisesti 7-15:30 välillä. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkan ollessa 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja ja voimakasta asennetta. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, tässä työssä asenne ratkaisee!

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApilla.

Lisätietoja, lauri.pullinen@projektivoima.fi
040 6613560, arkisin klo 9-15

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466318
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma