(Poistunut julkaisusta)

Kalustekantaja
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Tarvitsetko työtä jossa on joustavat työajat? Kiinnostaako kasvattaa kuntoa työn ohessa? Haluatko päästä näkemään eri rakennuskohteita?

Etsimme reippaita kalustekantajia rakennustyömaakohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Työssä olet uudisrakennuskohteissa kantamassa huoneistokaappeja ja niiden osia valmistuviin asuntoihin. Työ on fyysisesti vaativaa, mutta apunasi on tietysti useampi työkaveri. Töitä tehdään keikkamuotoisesti, pääsääntöisesti arkena klo 7-15:30 välillä.

Haemme myös kalustekantoihin osallistuvia työnjohtajia! Työssä olet uudisrakennuskohteissa johtamassa kalustekantoja ja osallistumassa myös itse varsinaisiin kantoihin. Vastaat kantojen sujuvuudesta, aikataulusta ja yleisestä kommunikoinnista niin tiimin kuin Projektivoiman esimiesten kesken. Tehtävästä maksetaan korotettua esimiesosaa!

Mitä tarvitaan?
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Reipasta asennetta työntekoon
- Kykyä fyysiseen työhön
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Projektivoimalaisena:
- Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin!
- Palkkaus TES/ lisät huomioiden
- Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
- Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
- Hyville tekijöille riittää töitä!

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia! Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi