Kalustekantaja
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Kalustekantajia - Furniture carrier

Haemme pääkaupunkiseudun rakennustyömaakohteisiin hyvään tiimiimme lisää kalustekantajia. Työssä olet uudisrakennuskohteissa kantamassa kalusteita valmistuviin asuntoihin. Työ on fyysisesti vaativaa, mutta apunasi on tietysti työkaverisi joka päivä. Töitä tehdään keikkamuotoisesti, joten hommat sopivat myös lisätyöksi. Töitä tehdään useimmiten arkena aamulla ja päivällä.

Mitä tarvitaan?
- Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Kykyä fyysiseen työhön
- Reipas asenne sekä halu tehdä töitä

Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä meidän kauttamme pidemmäksikin ajaksi sekä myös muihin rakennusalan tehtäviin. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Lisätietoja Projektivoiman Jani Karilta arkisin numerosta 0447494123.

Projektivoima Oy on erikoistunut rakennusalojen henkilöstöpalveluihin. Vuonna 2018 työllistimme yli 150 rakennusalojen osaajan lisäksi ihmisiä myös muille aloille. Yli kymmenen vuoden kokemus on luonut organisaatiollemme tiiviin yhteistyön useiden valtakunnallisten ja lukuisien pienempien rakennusalan toimijoiden kanssa. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta Projektivoiman kautta työskentelee henkilöstöä ympäri Etelä-Suomea. Tavoitteenamme on löytää oikea ihminen oikeaan työtehtävään. Tarjoamme toimistomme asiantuntevan tuen. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

https://www.projektivoima.fi/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385412
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki