Kalustekantaja, keikkatyö
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Etsitkö joustavaa keikkatyötä arkeen?

Haemme kaluste-sisäänkantajia Rauman alueelle keikkaluontoiseen työhön. Tehtävässä kannetaan huoneistokaappeja ja niiden osia valmistuviin asuntoihin.

Kantokeikkoja on alkuun kerran viikossa noin 8h/pv ja työaika pääsääntöisesti 7-18 välillä. Kannot suoritetaan useamman henkilön tiimissä. Työt alkavat syyskuussa/ heti ja jatkuvat loppuvuodelle. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Työssä vaaditaan hyvää peruskuntoa, tiimityötaitoja sekä voimakasta asennetta. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse vaan tässä työssä asenne ratkaisee!

Oman osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus edetä kauttamme myös muihin rakennusalan tehtäviin.

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta.

Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse, viestein tai sähköpostilla.
Lisätietoja, lauri.pullinen@projektivoima.fi
040 6613560, arkisin klo 8-16

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495722
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma