(Poistunut julkaisusta)

Kalustejakelijoita (Hakonen Solutions Oy)
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Miltä kuulostaisi päästä osaksi Hakosen huippuporukkaa? Pidätkö liikkuvasta työstä ja asiakaskontakteista? Haluatko olla tärkeä osa kalustejakeluketjun kokonaisuutta pääkaupunkiseudulla?

Haemme Hakosen kasvavaan perheyritykseen lisävahvistuksia kalustejakeluun. Pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi elämäntilanteesi mukaan. Tehtävä sopii siis mainiosti esimerkiksi opiskelijoille tai lisätöitä tarvitseville, keskittyen arki-iltoihin ja lauantain päivävuoroon. Mikäli etsit pitkäaikaista työtä kasvavassa organisaatiossa, olet myös etsimämme henkilö. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Jakelutehtävissä tulet työskentelemään kahden hengen tiimissä. Riippuen omistatko ajokorttia, olet joko apukuljettajan roolissa, tai mahdollisesti ratin takana. Työ alkaa Hakosen logistiikkakeskuksessa Vantaalla, jossa tarkistatte päivän jakelureitin ja lastaatte auton. Tämän jälkeen ei muuta kuin baanalle! Aloitatte kalustejakelun pk-seudulla, ja tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille laadukkaasti suunnitellun aikataulun mukaisesti. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen työkuvaasi kuuluu myös pienimuotoisia kalusteasennustöitä asiakkaiden luona.

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Työn fyysisyyden takia arvostamme hyvää peruskuntoa. Päivän huhkiminen käy parhaimmillaan hyvästä liikunnasta, josta saat vielä ansaitun korvauksen.

Olet tärkeä lenkki osana Hakosen kokonaisvaltaista asiakaskokemusta. Pääset päivittäin erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin ja toivommekin, että viihdyt sosiaalisissa tilanteissa ja puhut sujuvasti suomea. Meille on tärkeää, että viihdyt töissä! Toivommekin tämän näkyvän päivittäisessä työskentelyssäsi.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätä hakemus pikimmiten. Haluamme juuri sinut osaksi Hakosen mahtavaa työyhteisöä. Tätä kautta sinulla on hieno mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan arvostetussa perheyrityksessä.

Eduksi luettavat asiat: hyvä fyysinen kunto