(Poistunut julkaisusta)

Kalustejakelija / varastotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme Lahteen asiakasyrityksellemme reippaita henkilöitä logistiikka-alan töihin kuljetuksen ja varaston pariin.

Töihin etsitään fyysistä työtä pelkäämätöntä henkilöä asiakkaallemme kalustejakeluun ja varaston töihin. Työsi ovat vastaanoton ja lähetyksen töitä asiakkaamme terminaalissa sekä lisäksi huonekalutoimituksien tekoa kuluttaja-asiakkaille. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen työkuvaasi kuuluu myös pienimuotoisia kalusteasennustöitä asiakkaiden luona.

Tehtävä edellyttää vähintään b-korttia, ja ehdottomaksi eduksi työssä katsomme myös c-kortin. Työ vaatii kohtuullista fyysistä kuntoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Töitä on tarjolla hakijan mukaan osa-aikaisesti tai mahdollisesti myös kokoaikaisilla tunneilla. Työajat sijoittuvat pääasiassa klo 8-20.00 välille arkipäiviin, mutta myös lauantaivuoroja on.

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista otetta työskentelyyn. Työn fyysisyyden takia arvostamme hyvää peruskuntoa. Päivän huhkiminen käy parhaimmillaan hyvästä liikunnasta, josta saat vielä ansaitun korvauksen. Työ vaatii luonteensa vuoksi vähintään voimassaolevaa B-ajokortti, ja C-kortin katsomme ehdottomaksi eduksi.

Pääset päivittäin erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin ja toivommekin, että viihdyt sosiaalisissa tilanteissa ja puhut sujuvasti suomea. Meille on tärkeää, että viihdyt töissä! Toivommekin tämän näkyvän päivittäisessä työskentelyssäsi.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätä hakemus pikimmiten, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen pääset jättämään osoitteessa www.barona.fi.

Lisätietoja voit tiedustella Baronalta henkilöstökonsultti Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.