(Poistunut julkaisusta)

Kalusteiden kantajia
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Meillä olisi tarjolla kalusteiden kantotehtäviin töitä!

Pääkaupunkiseudulla meillä toimii useampi tiimi, missä työntekijät kantavat rakennustyömailla kalusteita sovittuihin paikkoihin. Tiimeissä olisi lisävahvistuksille tilaa, joten olet lämpimästi tervetullut porukkaan mukaan!
Taustoillasi ei ole hirveämmin merkitystä, kunhan rakastat fyysistä työtä, omistat voimassa olevan työturvallisuuskortin ja käsittelet kalusteita kuin ne olisi omiasi. Ajokortti on plussaa, mutta ei pakollinen.

Työntekijöillemme maksetaan palkkaa rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Palkka on noin 13 €/h.

Töitä saat tehdä niin paljon kuin haluat/jaksat tehdä. Työpäivät alkavat aina klo: 7 työmaalta ja kestävät 4-8 h/pvä, monesti meidän tiimit menevät toisiin kohteesiin jatkamaan päivää, jolloin on täydet työtunnit. Kalusteiden kannon lisäksi voimme järkätä sinulle kylkeen esim. logistiikka-alan töitä.

Työ sopii hyvin mm. opiskelijoille, lisätienisteistä kiinnostuneille tai kokoaikaisesti käytettävissä oleville henkilöille.

Vastuuta on mahdollista saada, kun hallitsee ensin perustyön. Meidän tiiminvetäjät huolehtivat kohteissa aikatauluissa pysymisestä, huolehtivat työntekijöiden jaksamisesta ja ovat suoraan yhteydessä esimieheensä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan, huumorintajuiset työkaverit ja lähiesimiehen tuen sekä turvan arjen keskelle.

Mikäli haluat liittyä tiimiimme mukaan, jätä yhteystietosi kotisivuillemme niin otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä voit udella tulevalta esimieheltäsi Jani Karilta arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 044 749 4123.