(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentajia yritysmuuttoihin, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt useampia kalusteasentajia muuttopalvelualalla toimivalle asiakasyrityksellemme yritysmuuttoihin.

Työtehtävät tulemaan pitämään sisällään monipuolisia kalusteasennuksia toimistoympäristössä. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti (täydet viikkotunnit) ja kyseessä on pitkäaikainen, vakituinen tehtävä.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin yhdessä vuorossa, mutta toivomme sen verran joustavuutta työaikojen suhteen, että satunnaisesti saattaa olla myös viikonloppuasennuksia.

Hakemamme tekijät ovat reippaita ja hyvällä asenteella varustettuja. Kaikki aiempi asennus- ja rakennusalan kokemus on eduksi.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen p. 050-4707377.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.