(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentajia Tilamestareille (Vakinaistuva)
Tilamestarit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Tilamestarit Oy
Tilamestarit Oy on pohjoissuomalainen yritys, joka on perustettu tarjoamaan laadukasta ja ammattitaitoista käsityötä rakennusalalle. Haluamme tarjota viimeistellyn työn jäljen ja erinomaisen lopputuloksen asiakkaillemme. Teemme ammattitaitoista kalusteasennusta uudis- ja saneerauskohteisiin.

Vuosien kokemuksen tuloksena on ripeä, mutta tarkka asennustaktiikka. Olemme asentaneet monien eri toimittajien kalusteita aina omakotitaloista isoihin julkisiin tiloihin.
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Tilamestarit Oy on avaamassa toimipisteen Vantaalle ja etsimme heille nyt innokkaita kalusteasentajia pääkaupunkiseudulle. Työnkuva määräytyy kokemuksen ja motivaation perusteella ja töitä on tarjolla eri tasoisille tekijöille. Perustyömaa voi olla esimerkiksi kerrostalokohde, jossa on useita asuntoja. Lisäksi työtä tehdään erilaisissa julkiskohteissa kuten esimerkiksi kouluissa, hotelleissa, ravintoloissa tai sairaaloissa. Työtä on tarjolla arkisin 40h/vk. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisella työsuhteella VMP:n kanssa ja työn ja tekijän kohdatessa sinulla on tämän jälkeen mahdollisuus vakinaistua Tilamestareiden palvelukseen.
Odotamme sinulta
Olet oma-aloitteinen ja omaat ennakkoluulottoman ja positiivien asenteen työntekoon. Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä ja pyrit myös itse tekemään työtä sen eteen. Et kaihda asiakaskohtaamisia ja pyrit palvelemaan asiakasta aina parhaan kykysi mukaan. Haluat myös kehittää itseäsi työntekijänä ja olet valmis osallistumaan koulutuspäiviin ja yhteisiin palavereihin.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta:
-Reipasta ja oma-aloitteista työotetta
-Huolellisuutta ja hahmottamiskykyä
-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Iloista ja motivoitunutta mieltä
-Kykyä yksin- sekä parityöskentelyyn
-B-ajokorttia

Katsomme eduksi:
-Kokemus vastaavista tehtävistä
-Vastaava koulutus, esimerkiksi puuseppä
-Kokemus rakennustyömailla työskentelystä
-Oma auto
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolista työtä, jossa pääset näkemään kädenjälkesi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Käytössä Puuseppäalan TES. Jos koet olevasi etsimämme työntekijä niin käy jättämässä hakemus osoitteessa vmp.fi ja merkkaamalla hakemus kiinnostavaksi punaista ”hae työpaikkaa” painiketta painamalla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimiston Olli Nyman sähköpostilla osoitteesta olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
6kk (Vakinaistuva)
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.