(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentajia PK-seudulle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018
Toimenkuva
Pysyykö sinulla ruuvinväännin ja jakoavain hyppysissäsi? Pidätkö työstä, jossa pääset tekemään käsillä ja näet työsi tuloksen?

Etsimme nyt kalusteasentajia pääkaupunkiseudulle! Asiakkaamme on eräs muuttopalvelualan johtavimmista toimijoista. Työkohteet sijaitsevat pääosin toimistoympäristöissä.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on itseohjautuvaa sorttia ja omaa motivoituneen sekä reippaan työskentelyotteen. Tässä työssä tiimi- ja asiakaspalveluhenkisyys korostuvat ja oikealla asenteella pääsee pitkälle! Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja nuhteetonta taustaa.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään soveltuu esimerkiksi henkilö, jolla on rakennusalan, kalusteasennuksen tai puusepän työkokemus/koulutus.
Muut tiedot
Tarjoamme kokoaikaisen (120 h/3 vkoa) työsuhteen tammikuun 2019 loppuun saakka. Työajat painottuvat pääasiassa arkipäiviin, odotamme hakijoilta kuitenkin valmiutta myös työskennellä viikonloppuisin. Keikkoja on ympäri pääkaupunkiseutua ja keikat lähtevät pääsääntöisesti Helsingistä. Palkkaus muuttopalvelualan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja hae paikkaa. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätiedot: HR-koordinaattori Niina Blom p. 040 307 5107 tai niina.blom@vmp.fi (arkisin klo 10-14)
Kesto
31.1.2019, mahdollinen jatko
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.10.2018 mennessä.