Kalusteasentajia pääkaupunkiseudulle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2021

Haemme asiakkaamme kanssa KALUSTEASENTAJIA pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi sinun tulee osata käyttää erilaisia käsityökaluja monipuolisesti ja hallitset eri rakenteisiin asennettavien esineiden kiinnitysmenetelmät. Työhön kuuluvat monipuoliset kalusteasennus- ja palvelulogistiikan toimeksiannot yritys- ja kuluttajakohteissa. Aikaisempi kokemus kaluste- ja kiintokalusteasennuksista katsotaan eduksi tehtävää haettaessa.

Työssä onnistumiseen vaaditaan:
-hyvää käsityökalujen käyttötaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä
-erilaisten kiinnitysmenetelmien taitamista ja ymmärrystä
- riittävän hyvää suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää
- joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työpäivien pituus vaihtelee
- kykyä toimia porukassa
-työturvallisuuskortti on erittäin suuri etu tehtävään haettaessa

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan (sopimuksen mukaan) sekä lisät. Työntekijöillä ovat käytössään hyvät henkilökuntaedut, mm kuntosali, tuettu hieronta, liikunta-/kulttuurisetelit sekä laadukkaat työvälineet. Pääset osaksi osana ammattitaitoista tiimiä ja tekemään monipuolista ja liikkuvaa asennus- ja asiakaspalvelutyötä. Kyseessä on iso ja vakaa yritys, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet kalusteasennus/muuttoalalla. Tehtäviin valituille henkilöille tehdään luottotietotarkistus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytämme tehtävät sitä mukaa kun sopivia ehdokkaita löytyy, joten hae tehtävää pikaisesti, liitä mukaan CV, ja kerro hakemustekstissä, miksi olisit sopiva ehdokas tehtävään. Hakuprosessia Adeccolla hoitaa Ville Löfman, ville.lofman@adecco.fi. Toimi nopeasti, äläkä anna tilaisuuden lipua ohi! Hakuilmoitus on auki 19.9.2021 asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1487809
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ville Löfman (ville.lofman (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Espoo, Helsinki