(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentajia Martelan palvelutuotantoon Ouluun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Kalusteasentajan tehtävässä pääset mukaan työympäristöjen muutoksiin. Työtä tehdään Martelan asiakasyrityksissä Oulun talousalueella. Kalusteasentaja asentaa toimistokalusteita, sermejä jne. ja tekee laadukasta asiakaspalvelua eri kohteissa.
Odotamme sinulta
Tehtävään soveltuu, jos olet asiakaspalveluhenkinen, tilannetajuinen ja työkalut pysyvät käsissä. Sinulta löytyy esim. rakennusalan taustaa tai olet vaikkapa puuseppä.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään on kattava perehdytys, joten kädentaidoilla ja oikealla asenteella pääsee jo pitkälle. Kalusteasentajat työllistyvät hyvin, mutta tehtävä joustaa myös jos tahdot tehdä työtä osa-aikaisesti. Huomioithan kuitenkin, että työajat sijoittuvat arkipäiville.
Muut tiedot
Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Toimi pian ja hae tehtävää täyttämällä työhakemus www.vmp.fi, liitäthän mukaan myös CV:si.
Kesto
2-3 kk mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2018 mennessä.