Kalusteasentajia Martelalle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Asiakkaan yritysesittely:

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

----------

Tehtävänkuvaus:

Etsimme innokkaita ja työhön oma-aloitteisesti tarttuvia kalusteasentajia Martelalle! Töiden aloitus ajoittuu alkusyksyyn. Työtehtäviin kuuluu Martelan kalusteiden asennus erilaisissa kohteissa, pääasiassa yrityskohteissa pääkaupunkiseudulla. Kalusteiden asennuksen ohella työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtäminen kohteissa. Työtä tehdään tiimeissä eri toimijoiden kanssa ja hyvä tekemisen meininki on taattu!

Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, voit itse päättää milloin olet käytettävissä töihin. Keikkamäärä vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja projektien mukaan. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin ja vuorot päiväsaikaan.

----------

Vaatimukset:

Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen. Työturvallisuuskortti sekä aikaisempi asennuskokemus katsotaan eduksi.

----------

Muuta:

Kalusteasennustöissä on tärkeää kiinnostus käsillä tekemiseen ja käytännönläheiseen työhön. Tehtävään on mahdollista sitoutua pidemmäksikin aikaa.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

----------

Lisätiedot:

Simo Ruottunen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 469 0016
simo.ruottunen@eezy.fi

Elina Huuskonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
elina.huuskonen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508336
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa