(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentajia Martelalle Turkuun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

Toimenkuva
Etsimme innokkaita ja työhön oma-aloitteisesti tarttuvia kalusteasentajia Martelalle! Töiden aloitus ajoittuu heinäkuun viimeiselle viikolle ja työtehtäviin kuuluu Martelan kalusteiden asennus erilaisissa kohteissa, pääasiassa yrityskohteissa Turun seudulla. Kalusteiden asennuksen ohella työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtäminen kohteissa. Työtä tehdään tiimeissä eri toimijoiden kanssa ja hyvä tekemisen meininki on taattu!

Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, voit itse päättää milloin olet käytettävissä töihin. Sesonki ajoittuu elokuun puolivälin yli ja työskentelyä on mahdollista jatkaa myös syksyllä. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin ja vuorot päiväsaikaan.

Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta, sekä rohkeutta tarttua työkaluihin. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen.

Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi työkokemus kalusteasennustöistä katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeää on kiinnostus käsillä tekemiseen ja käytännönläheiseen työhön, sekä kohtalainen kokemus porakoneen käytöstä.

Muut tiedot
Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen työhakemus! Liitä hakemukseen myös CV:si.

Kesto
1-3kk

Lisätietoja
Maiju Mynttinen, muuttopalvelu@eezy.fi, 050 464 8669

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.07.2020 mennessä.