Kalusteasentajia Martelalle Pääkaupunkiseudulle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Asiakkaan yritysesittely:

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

----------

Tehtävänkuvaus:

Etsimme innokkaita ja työhön oma-aloitteisesti tarttuvia kalusteasentajia Martelalle! Töiden aloitus ajoittuu toukokuulle ja työtehtäviin kuuluu Martelan kalusteiden asennus erilaisissa kohteissa, pääasiassa yrityskohteissa pääkaupunkiseudulla. Kalusteiden asennuksen ohella työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtäminen kohteissa. Työtä tehdään tiimeissä eri toimijoiden kanssa ja hyvä tekemisen meininki on taattu!

Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, voit itse päättää milloin olet käytettävissä töihin. Keikkamäärä vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja projektien mukaan. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin ja vuorot päiväsaikaan.

----------

Vaatimukset:

Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta. Lisäksi tehtävään soveltuva tutkinto tai työkokemus esimerkiksi rakennusalalta katsotaan eduksi. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen.

----------

Muuta:

Aikaisempi työkokemus kalusteasennustöistä katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeää on kiinnostus käsillä tekemiseen ja käytännönläheiseen työhön. Tehtävään on mahdollista sitoutua pidemmäksikin aikaa.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

----------

Lisätiedot:

Maiju Mynttinen
Hr-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 326 1950
muuttopalvelu@eezy.fi

www.eezy.fi

Vapaus työhön.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450570
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa