(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentajia Martelalle Pääkaupunkiseudulle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.

Toimenkuva
Etsimme innokkaita ja työhön oma-aloitteisesti tarttuvia kalusteasentajia Martelalle! Töiden aloitus ajoittuu joulukuun alkuun ja työtehtäviin kuuluu Martelan kalusteiden asennus erilaisissa kohteissa, pääasiassa yrityskohteissa pääkaupunkiseudulla. Kalusteiden asennuksen ohella työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtäminen kohteissa. Työtä tehdään tiimeissä eri toimijoiden kanssa ja hyvä tekemisen meininki on taattu!

Työ on vaihtelevaa ja työajat joustavia, voit itse päättää milloin olet käytettävissä töihin. Keikkamäärä vaihtelee asiakkaan tarpeiden ja projektien mukaan. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin ja vuorot päiväsaikaan.

Odotamme sinulta
Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta. Lisäksi tehtävään soveltuva tutkinto tai työkokemus esimerkiksi rakennusalalta katsotaan eduksi. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen.

Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi työkokemus kalusteasennustöistä katsotaan eduksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Tärkeää on kiinnostus käsillä tekemiseen ja käytännönläheiseen työhön. Tehtävään on mahdollista sitoutua pidemmäksikin aikaa.

Muut tiedot
Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen työhakemus! Liitä hakemukseen myös CV:si.

Kesto
6-12kk

Lisätietoja
Jenna Harkonsalo-Streng, muuttopalvelu@eezy.fi, 050 464 8669

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.12.2020 mennessä.