Kalusteasentajia Lahteen
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

TOIMENKUVA

Etsimme innokkaita ja työhön oma-aloitteisesti tarttuvia kalusteasentajia Lahteen! Töiden aloitus ajoittuu loppuvuoteen ja työtehtäviin kuuluu kalusteiden asennus toimistoissa. Kalusteiden asennuksen ohella työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtäminen kohteissa. Työtä tehdään tiimeissä ja hyvä tekemisen meininki on taattu!

Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiviin ja vuorot päiväsaikaan.

ODOTAMME SINULTA

Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta. Lisäksi tehtävään soveltuva tutkinto tai työkokemus esimerkiksi rakennusalalta katsotaan eduksi. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen.

Odotamme aikaisempaa työkokemusta kalusteasennustöistä sekä omia työkaluja kuten akkuporakone.

MUUTA

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395679
  • Tehtäväalue: Liikenne/kuljetus/ logistiikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti