(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentajia Kouvolaan
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Kiinnostaako fyysinen työ, jossa saat liikkua ja tehdä töitä aktiivisesti? Etsitkö keikkatyötä?

Etsimme nyt asiakkaallemme ahkeria ja ripeäliikkeisiä henkilöitä monipuolisille kalusteasennus- sekä muuttokeikoille.

Työkeikat sijoittuvat pääosin Kouvolan alueelle ja ajat painottuvat pääsääntöisesti arkipäiviin. Jos olet valmis liikkumaan, töitä voi olla tarjolla myös esim. Lahdessa tai muualla Kymenlaakson alueella. Työkeikkojen pituudet vaihtelevat yhden päivän työvuoroista useamman viikon kestäviin muutto- tai kalusteasennusprojekteihin.

Töitä tehdään hyvällä sykkeellä ammattitaitoisessa porukassa! Olet siis etsimämme henkilö, mikäli olet huolellinen ja tarkka työntekijä, sinulla on tehokas työote sekä hyvät tiimityötaidot. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aikaisempaa kokemusta emme sinulta kalusteasennuksista vaadi, mutta toivomme, että esimerkiksi käsityökalut olisivat sinulle jonkin verran entuudestaan tuttuja.

Keikkoja on tarjolla satunnaisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai vaikkapa sinulle, joka kaipaat lisäduunia ja uusia tuulia arkeen! Kalusteasennuksien lisäksi tarjolla on myös muuta erityyppistä keikkatyötä muuttohommista varastotyöhön, joten toimithan nopeasti ja laita hakemus tulemaan!

Valitut henkilöt aloittavat tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 8-16.