Kalusteasentajia Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Onnistuvatko sinulta sukkelasti kalusteiden kokoaminen ja tiedät kuinka hoitaa muutot sujuvasti? Onko sinulla silmää myös hyvälle asiakaspalvelulle? Jos nyökkäilet päätäsi päätteen ääressä jatka lukemista, sillä etsimme nyt Helsingin keskustan tuntumaan asiakkaamme kiinteistöön
 
KALUSTEASENTAJIA
 
Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen arkityön, missä työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti kello 7-16 välille. Työpaikkasi sijaitsee arvostetun asiakkaamme pääkonttorin viihtyisissä tiloissa, ja pääset osaksi isompaa asiakkaamme kiinteistön palveluista huolehtivaa tiimiä. Tulevaan työpaikkaasi on hyvät kulkuyhteydet.
 
Mitä tarvitset tässä tehtävässä onnistumiseen?
Aikaisempi kokemuksesi voi olla esimerkiksi muuttopalveluista tai huonekaluliikkeestä. Tavallisimmat työkalut, kuten ruuvimeisseli ja porakone pysyvät sinulla kädessä, ja tiedät kuinka huonekalujen siirtäminen onnistuu niin, että sekä ihmiset, että tavarat siirtyvät turvallisesti paikasta toiseen. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. Tärkeää on myös, että olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelija ja hyvä työkaveri.
 
Milloin ja miten voit hakea tähän tehtävään?
 Jos innostuit tehtävästä, voit lähettää meille hakemuksen hakulomakkeella vaikka heti. Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on kuitenkin 15.3.2020. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.
 
Lisätietoja tehtävästä sinulle kertoo mielellään palvelupäällikkö Raija Peltomaa arkisin kello 8-10. Raijan tavoitat numerosta p.010 2343 488.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 
 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot