(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja
ADI Kalusteet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
ADI Kalusteet Oy
Adi Kalusteet on moderni, kotimainen kalustevalmistaja ja toimisto- ja julkistilakalusteiden maahantuoja. Erikoisosaamisemme keskittyy toimistokalusteisiin, julkishallinnon tilojen kalustamiseen ja yksilöllisiin myymäläkalusteisiin. Meille tärkeitä arvoja ovat suomalainen muotoilu, tuotteiden muokattavuus tilojen ja käyttötarkoitusten mukaan ja lopputuotteen laadukkuus. Adi tunnetaan monipuolisena mittatilauskalusteiden valmistajana. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin kokemuksemme ja asiantuntijuudemme tuomalla osaamisella, aina pienintä yksityiskohtaa myöten.
Toimenkuva
Etsimme motivoitunutta ja työhön oma-aloitteisesti tarttuvaa kalusteasentajaa Adi Kalusteet Oy:lle Halikkoon. Työhön kuuluu kalusteiden asennus ja kokoonpano Suomessa.
Odotamme sinulta
Olet ripeä, asiakaspalveluhenkinen, tilannetajuinen ja työkalut pysyvät käsissä. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta kalusteiden kokoonpanosta ja asennuksesta.
Koulutus ja työkokemus
Kuorma-autokortti on ehdoton. Työturvallisuuskortti plussaa.
Muut tiedot
Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan löydyttyä! Työn aloitus on heti/sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen, vuokratyösuhteen jälkeen vakinaistuvaan työsuhteeseen. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
3-4 kk, mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 0408022923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 02.04.2019 mennessä.