(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja
Värväämö oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Asiakasyritys etsii kalusteasentajaa keittiö- ja kylpyhuonekalusteille vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalla. Yritys tekee uusia ovia ja tasoja vanhoihin kausterunkoihin ja asentajat käyvät asentamassa ne paikoilleen. Tässä on sopivalla tekijällä mahdollisuus vakipaikkaan kalusteasentajana. Kokemus asennuksista, ajokortti ja työturvakortti on hakijalla hyvä olla. Palkkatoiveet voi esittää hakemuksessa/työhaastattelussa.

Jos koet että tämä olisi unelmien täyttymys ja juuri oikeanlainen homma itsellesi, hae paikkaa linkistä tai ota yhteyttä puhelimella 0400 321 504/Saara tai saara.antila@varvaamo.fi

 

Ota selvää, millaista Värväämössä on – katso värväämöläisten itse kuvaamia videoita. Tutustu maanrakentajana työskentelevään Mikaan tästä linkistä tai purkumiehenä keikkailevaan Ebrimaan täältä. Lisää värväämöläisten videoita löydät Youtube-kanavaltamme.

Värväämö on nuorekas ja erilainen rakennusalan työnvälitystoimisto. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja työstä, jota ammattilaisemme tekevät. Työntekijöillemme tarjoamme mm. liikunta-aktiviteetteja, lounasseteliedun ja hyvän työterveyshuollon. Pyrimme pitämään hyvät tekijämme ympäri vuoden työmailla, mutta myös joustamme tekijöidemme lomatoiveiden ja muun elämän mukaan.