(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja
Rakennusvarma Wood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018
Rakennusvarma Wood Oy
Rakennusvarma – asumisen aatelia

Voimakkaasti kasvava Rakennusvarma Wood Oy on rakennusalan monipuolinen edelläkävijä. Tuotamme laatukoteja Etelä-Suomessa ja kehitämme rakentamiseen uusia ekologisia ratkaisuja.

MHM (Massiv-Holz-Mauer) -massiivipuuelementti on kemikaalivapaa, naulaamalla koottu ja helposti muokattava puuelementti monipuoliseen rakentamiseen. Rakennusvarma Oy:llä on lisenssi MHM:n käyttöön ja tuotantoon.

Hengittävä MHM-elementtirakenne tuo sisäilmaan luonnon raikkautta ja rakentamiseen joustavuutta. Rakenteen ilmataskut toimivat tehokkaana lämmöneristeenä. Koko tuotantoketju puolestaan siirtää hiiltä ilmakehästä rakennuksiin.

Tervetuloa rakentamaan parempaa maailmaa Rakennusvarman kanssa!
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Rakennusvarma Wood Oy:lle kalusteasentajia vakituiseen työsuhteeseen Loviisan Valkossa käynnistyvään talomoduulitehtaaseen. Lähde mukaan heti alussa tehtaaseen, jossa käytetään Suomessa aivan uutta tapaa valmistaa ekologisesti talomoduuleja.

Työn sisältö:

- pääasiallisesti keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden asennus
- myös muita tehtäviä voi kuulua työnkuvaan varsinkin tehtaan käynnistysvaiheessa

Työ tulee olemaan 2-vuorotyötä, vaikka käynnistysvaiheessa töitä tehdäänkin päivävuorona. Ala kuuluu mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen piiriin.
Odotamme sinulta
Olet kirvesmies ja/tai sinulla on vahva kokemus esim. keittiö- ja kylpyhuoneiden kalustuksesta. Työnjälkesi on hyvää ja huolellista. Moduulit ovat valmiiksi tarkkaan mitoitettuja, joten osat sopivat tarkalleen kohdilleen. Työ on sarjatyötä, joten sinulta vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja sopeutumista samoihin toistuviin töihin.
Muut tiedot
Kiinnostuitko työpaikasta? Hae paikkaa pikaisesti ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Käyttöön otetaan palkan lisäksi tuleva palkkiojärjestelmä. Yhteydenotot ja kysymykset ainoastaan VMP Porvoon toimistolle joko puhelimitse 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Tiina Laukkanen, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.