(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja (Turku / Rymättylä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Tonester Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa materiaali Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin heidän asiakkailleen ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100%:sti kierrätettävissä. Tonesterin tehdas sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Tonester Oy etsii nyt kauttamme kalusteasentajaa Turun seudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Kalusteasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kalusteasennukset Turun seudulla. Katsomme eduksi rakennusalan, puusepän tai muun vastaavan koulutuksen. Lisäksi mahdollinen aiempi kokemus kalusteasennuksista katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Asennukset tehdään asiakkaiden luona, joten toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reissuvalmiutta sekä itsenäistä työotetta. Arvostamme myös ongelmanratkaisukykyä sekä laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Työssä tarvitaan B-ajokorttia. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen sekä mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä ainutlaatuisten ja laadukkaiden materiaalien parissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–16. Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi haastatteluaika!