Kalusteasentaja, tarvittaessa töihin kutsuttava
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Rakennustyöt K. Rönkkö Oy tarjoaa monipuolista uudisrakentamista ja saneerausta vahvalla ammattitaidolla. Korkean laadun takaa pitkä kokemus alalla ja käytössä olevat korkealaatuiset materiaalit.

Etsitkö töitä opiskelujen ohelle tai kaipaisitko lisäansioita?

Etsimme itsenäistä ja nopeasti oppivaa kalusteasentajaa tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen Kuopioon.

Toivomme sinulta alan koulutusta sekä huolellista ja tarkkaa kädenjälkeä. Työtehtäviin kuuluu remontointia ja rakentamista sekä kalusteasennusta kerrostalo- ja putkiremonttikohteissa. Työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia ja kohtuullista fyysistä peruskuntoa.

Töitä on tarjolla huhtikuun alusta lähtien tarpeen mukaan arkisin klo 7-15.30 välisenä aikana. Odotamme sinulta mahdollisuutta työskennellä joustavasti, sillä töitä voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Hilppa Kukkonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420746
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio