(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja / Puuseppä
Modeo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020
Modeo (www.modeo.fi) on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista toimisto- ja designkalusteiden maahantuojista ja jälleenmyyjistä. Yrityksen yli kymmenvuotista historiaa on siivittänyt vuodesta toiseen jatkunut kasvu, joka kertoo paitsi Modeon vahvuuksista ketteränä ja luotettava toimijana, myös erinomaisista, pitkäikäisistä asiakkuuksista.

  100% suomalaisen, yksityisomisteisen liikeketjun 13 myymälää ympäri maata, edustavat yli 100 kansainvälistä brändiä. Merkittävien B2B-asiakkuuksien ohella Modeo toimii paitsi valtion, myös useiden kaupunkien ja kuntaliittymien sopimustoimittajana.
 


Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsingin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

toimistokalusteasentajia

 vastaamaan yrityksemme kalustetoimituksista.


 

Tehtävässäsi kuljetat, kokoat ja asennat toimistokalusteita asiakkaiden toimitiloihin pohjapiirrosten ja muiden ohjeiden mukaan. Tarvittaessa opastat loppukäyttäjää sähköpöytien ja työtuolien sekä muiden kalusteiden säädöissä ja käytössä. Työhösi kuuluu myös kookkaidenkin kalusteiden kantamista, siirtelyä ja nostelua yhdessä työparisi kanssa.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kanssasi asiat hoituvat helposti ja sovitusti. Työpäivien kiireellisyys ja tavaravirtojen määrät vaihtelevat, joten hyvä fyysinen kunto, paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua tehtävän hallinnassa.

Odotamme työkalujen pysyvän käsissäsi ja sinulla on keinoja kohdata haastaviakin asennustilanteita. Olet myös reilu ja hyväntuulinen tiimipelaaja sekä osaat hyvin suomen ja englannin kielen. Arvostamme aikaisempaa asennuskokemusta ja/tai alan koulutusta sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn ahkerassa, nuorekkaassa ja mukavassa tiimissä. Me autamme sinua kehittymään kalusteasennuksen ammattilaiseksi tulevien kollegoidesi käytännön opastuksella.

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelemme asiakkaitamme arkisin kello 7.00 – 17.00.

 
 
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen otsikolla ”Kalusteasentaja” osoitteeseen rekry@modeo.fi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään.
  Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, eli toimithan ripeästi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 27.9.2020.
  Lisätietoja: Asennuspäällikkö Jussi Ilas (jussi.ilas@modeo.fi tai numerossa 029 1705 551)