(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja (PK-seutu) REKRYTOINTI
Raision Puusepät Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Asiakkaamme Raision Puusepät Oy on julkisten tilojen erikoiskalusteiden ja -sisustuksien valmistaja. Laadukkaiden puukalusteiden ohella heidän toimituksiinsa kuuluu mm. kivi-, metalli- ja lasirakenteita. Raision Puuseppien vahvinta osaamista ovat mittavatkin kokonaisuudet, joissa eri sisustusmateriaalit kohtaavat.

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

KALUSTEASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Kalusteasentajana työskentelet erilaisten julkisten tilojen ja toimitilojen kalustuskokonaisuuksien asennustehtävissä pääkaupunkiseudulla.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy

  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. puuseppä)
  • mielellään työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyvät käsityötaidot 
  • erinomaiset asiakaspalvelutaidot
  • piirrustusten lukutaitoa ja hyvää hahmotuskykyä

Työ edellyttää myös aktiivista ja itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää peruskuntoa. Ajokortti on työn hoitamisen kannalta välttämätön, sillä työkohteet vaihtelevat.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan, laadukkaat työskentelyvälineet sekä näköalapaikan merkittävän puusepänteollisuusalan organisaatiossa. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus sopimuksen mukainen. 

Otamme huomioon myös toiminimen kautta työskentelevät henkilöt.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 9.12.2018 mennessä! Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.