Kalusteasentaja myymälän projektityöhön
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Haemme asiakkaallemme Muutosryhmä Oy:lle kalusteasentajia myymälän muutosprojektiin.

Työnkuvaan kuuluu myymälän eri osissa tapahtuvia kalusteiden asennus- purku- ja siirtotöitä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu myymäläesillepanojen toteutusta. Töitä tehdään ryhmässä, jonka vastuualueena on huolehtia myymälän muutostöiden sujuvasta toteutumisesta.

Edellytämme hakijoilta ahkeraa asennetta sekä käsityökalujen käyttökokemusta. Asennustyöt ovat luonteeltaan melko yksinkertaisia, mutta tarkkuutta vaativia.

Asiakkaamme etsii muutosprojekteihinsa tekijöitä noin kolmeksi kuukaudeksi helmikuusta alkaen. Töitä tehdään lähtökohtaisesti ma-to / 40h per viikko. Projektit sijaitsevat alkuun pääkaupunkiseudulla, mutta lisää projekteja avautuu myös Virosta. Arvostamme hakijoiden mahdollisuutta matkustaa projektien ajaksi myös muille paikkakunnille.

Palkkaus menee kaupan alan TES mukaisesti ja ulkopaikkakunnalla työskennellessä työntekijälle maksetaan myös päiväraha asiakkaan ja verohallinnon ehtojen mukaisesti.

Vaatimuksena voimassa oleva työturvallisuuskortti, tilanteen mukaan voimme avustaa sen kouluttamisessa.

Jos ja kun olet ahkera, projektitöistä kiinnostunut tekijä, laita hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostitse erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Lisätiedot asiaan liittyen:

Erik Jääskeläinen puh. 045 112 4304 (Arkisin 10-16)

erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546458
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki