Kalusteasentaja myymälän projektityöhön
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Haemme asiakkaallemme Muutosryhmä Oy:lle kalusteasentajia myymälän muutosprojektiin.

Työt ovat myymälän eri osissa tapahtuvia hyllyjen sekä kalusteiden asennustöitä, eli niiden purkamista, siirtämistä ja paikalleen kokoamista. Töitä tehdään ryhmässä, jonka vastuualueena on huolehtia myymälän muutostöiden sujuvasta toteuttamisesta.

Edellytämme hakijoilta ahkeraa asennetta sekä käsityökalujen käyttökokemusta. Asennustyöt ovat luonteeltaan melko yksinkertaisia, mutta tarkkuutta vaativia.

Seuraava myymälän muutosprojekti, johon tekijöitä etsimme, on Virossa suoritettava, lokakuun lopussa alkava ja noin kuukauden kestävä työkeikka. Töitä tehdään lähtökohtaisesti ma-to / 40h per viikko, viikonlopuksi on joko mahdollista kulkea takaisin kotiin tai vastaavasti viettää viikonloput Virossa.

Palkkaus menee kaupan alan TES mukaisesti, tuntipalkan lisäksi tekijöille maksetaan ulkomaan päivärahat. Myös kuljetus sekä majoitukset järjestetään.

Vaatimuksena voimassa oleva työturvallisuuskortti, tilanteen mukaan voimme avustaa sen kouluttamisessa.

Jos ja kun olet ahkera, projektitöistä kiinnostunut tekijä, laita hakemus oheisen linkin kautta tai sähköpostitse erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Lisätiedot asiaan liittyen:

Erik Jääskeläinen puh. 045 112 4304

erik.jaaskelainen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507609
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki