(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja Martelalle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Pysyykö sinulla työkalut kädessä ja tykkäät työn vaihtelevuudesta? Pystyt toimimaan itsenäisesti, sekä muuttuvassa tiimissä? Jos nämä asiat herättivät sinussa positiivia ajatuksia, saatat olla etsimämme henkilö asiakkaallemme Martelalle.

Kalusteasentajan työhön kuuluu Martelan huonekalujen asennus erilaisissa kohteissa. Työ vaatii tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta sekä sosiaalista pelisilmää ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työkohteet vaihtelevat projekteittain ja ympärillä oleva tiimi vaihtelee projektien laajuudesta riippuen. Työtä tehdään pääosin arkisin ja päiväsaikaan. Tarjolla on alkuun sopimus vuoden loppuun, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua. Töitä tarjolla arviolta 25-37,5 tuntia viikossa.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää innokkuutta fyysistä ja tarkkuutta vaativaa työtä kohtaan. Työ edellyttää soveltuvaa työkokemus, koulutus katsotaan eduksi. Työ edellyttävää hyviä kommunikointitaitoja ja sujuvaa suomen kieltä.
Muut tiedot
Tarjolla on mukava ja monipuolinen työ yrityksessä, jossa mukavat työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on sen mukainen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus, työt on mahdollista aloittaa joustavalla aikataululla.
Kesto
6-12 kk
Lisätietoja
Maiju Holopainen, muuttopalvelu@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.06.2018 mennessä.