(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja Martelalle
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Martelalle Kalusteasentajia työskentelemään yritysmuuttoprojektien parissa. Työtehtäviin kuuluu Martelan kalusteiden asennus erilaisissa kohteissa. Työtä tehdään tiimissä kuljettajien ja muuttomiesten kanssa, joten sosiaaliset taidot ovat tärkeät!

Työ sijoittuu arkipäiviin ja vuorot päiväsaikaan. Työ on keikkaluontoista, asiakkaan tilauksista riippuvaa, mutta töitä on mahdollista tehdä myös kokopäiväisesti.
Odotamme sinulta
Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta. Lisäksi tehtävään soveltuva tutkinto tai työkokemus, esimerkiksi rakennusalalta katsotaan eduksi. Suomen kielen taito on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen.
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempaa kokemusta kalusteasentajan työstä ei vaadita, koska tehtävään järjestetään kattava perehdytys. Tärkeää on kiinnostus käsillä tekemiseen ja käytännönläheiseen työhön. Tehtävään on mahdollista sitoutua pidemmäksikin aikaa.
Muut tiedot
Tarjoamme fyysistä kuntoa tukevan työn mukavien työkavereiden kanssa ja muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus!
Kesto
1-3 kk
Lisätietoja
Maiju Holopainen, muuttopalvelu@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.03.2018 mennessä.