(Poistunut julkaisusta)

Kalusteasentaja Martelalle Joensuuhun
Martela Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Martela Oyj
Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa. Liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa 132,8 miljoonaa euroa ja vuoden 2015 keskimääräinen henkilömäärä 622.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteista ja hyvät kommunikointitaidot omaavaa kalusteasentajaa. Työtehtäviin kuuluu Martelan kalusteiden asennus erilaisissa asiakaskohteissa pääasiassa Joensuun alueella. Töitä on tarjolla kahtena päivänä viikossa vuoden loppuun asti, joten tehtävä soveltuu loistavasti esimerkiksi opiskelijalle. Työpäivät sijoittuvat lähinnä arkipäiviin ja töitä tehdään niin tiimissä, kuin itsenäisestikin.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja itsenäistä työotetta, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä vaaditaan B-ajokorttia. Aikaisempaa kokemusta kalusteasennushommista ei välttämättä vaadita, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys. Ratkaisevaa onkin halu opiskella Martelan kalusteiden asennusta.
Muut tiedot
Tarjolla on mukava fyysistä kuntoa tukeva työ monipuolisessa yrityksessä, jossa on hyvä meininki ja loistavat työkaverit. Työssä sovelletaan muuttopalvelualan työehtosopimusta.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus, haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.
Kesto
5-6 kk
Lisätietoja
Monna Laine, muuttopalvelu@vmp.fi, 050 464 8669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.