Kaluste-ja sisustusprojektimyyjä
Koolmat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme henkilöä, jolla riittää ideoita, energiaa ja joka on työssään luontaisesti määrätietoinen.

Hallitset b2b markkinat ja lisäksi showroomissamme tapahtuvan myynnin/esittelyn. Ymmärrät henkilökohtaisten kohtaamisten ja käyntien tärkeyden osana työtäsi.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnistä b2b sektorilla, liikkuvasta myyntityöstä ja pystyt myös liikkumaan ajoittain laajalla alueella Suomessa.

Viihdyt meillä, jos tahdot aina oppia lisää, nautit järjestelmällisestä tekemisestä, asiakkaiden palvelemisesta, aktiivisesta kenttämyynnistä ja olet tarkka yksityiskohdista. Aito kiinnostus ja ammattitaito sisustukseen on kaiken ydin. Arvostamme kokemusta ja painotamme sen lisäksi hyvää asennetta, tekemisen meininkiä ja henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Menestymisen avaimet ovat käsissäsi, mikäli olet idearikas, nopea oppimaan, rohkea ja energinen, sekä sopivan tarkka yksityiskohdissa.

Tarvitset työssäsi kykyä hahmottaa arkkitehtien ja suunnittelijoiden pohjakuvia, sujuvaa englanninkielitaitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät inspiroivassa ja hektisessä työympäristössä sekä jatkuvan sisäisen koulutuksen työn ohessa. Saat käyttöön nykyaikaiset työvälineet ja ympärillesi mukavat työkaverit. Upeat toimitilamme sijaitsevat Merikorttelissa, osoitteessa Perämiehenkatu 12, 00150 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Melametsä klo 15-16, puh 040-7210283.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen
susanna.melametsa@koolmat.fi

Hakuaika 1.11.2019 saakka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot