(Poistunut julkaisusta)

Kalliorakennussuunnittelun osastopäällikkö
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme
KALLIORAKENNUSSUUNNITTELUN OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tule rakentamaan kalliosuunnittelutiimiä Suomen monipuolisimpaan infran ja teollisuushankkeiden parissa toimivaan organisaatioon! Suunnittelemme jo nyt lähes kaikkea maan ja taivaan välillä, joten nyt suuntaamme katseemme myös maanalaisiin kohteisiin.

Uudessa tehtävässäsi vastaat itsenäisesti tiimisi toiminnan kehittämisestä, johtamisesta ja toiminnan edistämisestä. Olet määrätietoinen ja tavoitteellinen henkilö, joka nauttii tiimityöskentelystä. Toimit myös projektipäällikkönä ja sekä kehität että opastat nuorempia suunnittelijoita heidän urallaan. Esimiehenä vastaat resurssoinnista, tarjoustoiminnasta ja yhteistyöstä Swecon muiden tekniikka-alojen kanssa.

Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa, useita rautatietunneleiden kuntoarvio- ja korjaussuunnitteluhankkeita, Luumäki-Lappeenranta rakentamissuunnittelu ja Turun ratapihan ratasuunnittelu. Kalliosuunnittelussa on myös mahdollista päästä mukaan kansainvälisiin projekteihin. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sopiva henkilö tehtävään on ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, jolla on toimeen tarttuva ja uudistushaluinen asenne. Vaatimuksena tehtävään on vähintään insinöörin (AMK) tasoinen tutkinto kalliotekniikan parista, kokemusta kalliorakenteiden suunnittelusta ja vaativissa suunnitteluhankkeissa tarvittavat FISE-pätevyydet. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta työmaatehtävistä. Kielitaito mahdollistaa osallistumisen kansainvälisten suunnittelutiimien yhteistyöhön. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Cronvall, puh. 040 862 1646, timo.cronvall(a)nrcgroup.fi.   

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, muu Suomi