(Poistunut julkaisusta)

Kalliorakennesuunnittelija
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Etsimme sinua kalliotekniikan ammattilainen mukaan georyhmäämme, joka on osa VR Trackin suunnitteluliiketoimintaa. Toimimme suunnittelijoina ja asiantuntijoina useissa infra-alan rakennetekniikkaan liittyvissä tehtävissä sekä suurissa, että pienemmissä hankkeissa ympäri Suomenmaan sekä myös rajojen ulkopuolella.

Tehtävänkuvaan kuuluvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan suunnittelu-, asiantuntija- tai projektipäällikkötehtävät. Pääset halutessasi osallistumaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviin. Työpaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Turku tai Oulu.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan alan insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin tutkinto ja osaat hyvin kalliomekaniikan ja louhintatekniikan perusteet. Sinulla on lisäksi kokemusta kalliorakenteiden suunnittelusta tie- katu- tai rataympäristössä. Suunnitteluohjelmistojen hallinta ja työmaakokemus katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta matkustusvalmiutta, eikä kielitaidostakaan ole lainkaan haittaa.

Tarjoamme sinulle suuren konsernin edut sekä lisäkoulutuksen työssäsi tarvitsemaasi erityisosaamiseen. Ota rohkeasti haaste vastaan ja tule raiteille kehittämään osaamistasi monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa yhdessä mukavien työkaverien kanssa.


Kiinnostuitko? Mikäli kaipaat lisätietoa tehtävästä, sitä antaa georyhmän ryhmäpäällikkö Tuomo Passi, puh. 040 8665 582 tai sähköpostitse tuomo.passi@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.