Kalliorakennesuunittelija, Suunnittelupalvelut
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Liity joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa!

Haemme suunnittelijaa kalliorakennesuunnittelijaa geosuunnitteluyksikköömme.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme myös uusia asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Kalliorakennesuunnittelijana osallistut erilaisiin infrasuunnitteluhankkeisiin yhdessä muiden asiantuntijoimme kanssa. Tehtäviin kuuluu maanalaisten ja maanpäällisten kalliorakennuskohteiden suunnittelua ja tarkastustöitä. Suunnittelukohteemme ovat vaihtelevia sisältäen niin kalliorakenteiden kunnostustöitä, uusien hankkeiden kehittämistä ja eri suunnitteluvaiheiden maanalaisten tilojen suunnittelua. Voimme räätälöidä tehtäviä aikaisemman osaamisesi, kiinnostuksesi ja kehityshalujesi mukaan laajasta infran tehtäväkentästä.

Pääset hyödyntämään ja jakamaan osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on muun muassa Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Suunnittelijana osallistut esimerkiksi ST, STk ja Allianssi-hankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen ja teet tiivistä yhteistyötä projektipäälliköiden sekä Destian eri liiketoimintaryhmien kanssa. Lähimpinä kollegoinasi geosuunnittelussa sinulla on yli kaksikymmentä työkaveria, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhönsä sekä tiivis yhteishenki.

Destia on infra-alan inhimillinen ja rehti työpaikka, jossa sinun onnistumisen edellytysten luonti on tärkeimpiä prioriteettejamme. Yhdessä sinun kanssasi varmistamme, että tehtäväsi ovat yhteensopivia oman osaamisesi ja mielenkiintojesi kanssa ja pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, missä koko infran elinkaari löytyy saman katon alta. 

On tärkeää, että koet päivittäin oppivasi ja osaavasi työssäsi ja siksi panostamme aktiivisesti työntekijäkokemuksen, uusien työtapojen sekä johtamisen kehittämiseen. Arvostamme haluasi kehittyä ja kasvaa isompiin saappaisiin, ja otamme tämän huomioon osaamisesi kasvaessa.

Kiinteä työpisteesi sijaitsee Vantaalla. Etätyökäytänteet ovat meillä hyvät. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi ensisijaisesti odotamme sinulta, että olet halukas tekemään aktiivista työtä arvojemme mukaisesti sekä niiden vahvistamiseksi. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (DI, Insinööri tai geologi). Kalliorakennesuunnittelijan FISE pätevyydet tai valmius hakea niitä katsotaan eduksi, mutta ei missään nimessä ole edellytys. Voit siis olla myös vasta valmistunut, mutta osoitat kiinnostusta alaan ja haluat kehittyä alan huippuosaajaksi.

Työtäsi sinun ei tarvitse tehdä yksin. Riittää kun sinulla on hyvät projekti-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka uskoo yhteistyön voimaan ja arvostaa sekä kuuntelee muita. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esihenkilö ryhmäpäällikkö Juha Viljanen +358406646470 tai juha.viljanen@destia.fi.

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta "Hae tähän työpaikkaan". Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Lisääthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.


Henkilöstöedut

Työstä palautumiseksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Neilikkatie 17

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot