(Poistunut julkaisusta)

Kalibrointiasiantuntija
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haemme Helsingissä sijaitsevaan testauslaboratorioomme

KALIBROINTIASIANTUNTIJAA

Kalibrointiasiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. testauslaboratorioidemme mittavan ja monipuolisen mittalaitekannan ylläpito; mittauslaitteiden kalibroinnit tehdään kalibrointilaboratoriossamme ja osin myös testauspaikoilla. Hakemamme henkilö voi olla kalibrointialalla jo kokenut konkari tai muutoin omata monipuolista käyttökokemusta erilaisista mittalaitteista. Erityisesti EMC-suurealueiden tuntemus on tässä tehtävässä menestymisen kannalta eduksi.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa sähköalan tai mittaustekniikan koulutusta
  • ennakkoluulotonta asennetta uusia laitteita kohtaan
  • suomen- ja englanninkielen taitoa

Eduksi katsomme

  • työkokemuksen mittaus- ja/tai kalibrointitehtävistä
  • EMC-standardien tuntemuksen
  • sähkö- ja mittaustekniikan käytännön ja teorian tuntemuksen
  • kehittämismyönteistä asenteen ja halun oppia uutta

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän, jossa tavoitteena on kehittyä asiantuntijatehtävistä kalibrointilaboratorion EMC-suurealueen aluevastuuhenkilöksi. Asiantunteva tiimi tukee sinua tehtävässäsi ja varmistaa hyvän perehdytyksen. Olemme muuttaneet uusiin, remontoituihin tiloihin loppuvuodesta Helsingin Pitäjänmäelle. 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä kalibrointilaboratorion päällikköön Antti Kivikeroon arkisin klo 9-15 p. 09 6963 272. Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 5.4.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Kalibrointiasiantuntija_oma nimi”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemisen kanssa.