(Poistunut julkaisusta)

Kalibrointi-insinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Onko sinulla sähkö- ja mittalaiteosaamista ja innostut kalibroinneista ja mittaustoiminnasta? Etsitkö roolia, jossa yhdistyvät käytännön työ ja mahdollisuus kehittää toimintaa monipuolisessa ympäristössä kokeneen tiimin kanssa?


Kalibrointikonkarimme on jäämässä eläkkeelle ja vahvistamme jo nyt kalibroinnista vastaavaa tiimiämme Kalibrointi-insinöörillä, jonka tehtäviä ovat testaus- ja tuotantolaitteiden kalibroinnit sekä kalibrointitoiminnan kehittäminen toimitiloissamme Vantaan Martinlaaksossa.


Kalibrointi on keskeinen osa tuotanto- ja tuotekehitystoimintamme laadunvalvontaa ja kalibroinnista vastaava tiimimme tukee toiminnallaan koko MEMS -anturivalmistukseemme liittyvien laitteiden luotettavaa toimintaa, olipa kyse sitten nykyisistä tai uusista tuotanto- ja mittalaitteista. Kalibrointi-insinöörinämme rooliisi kuuluu käytännön tehtäviä kuten kalibrointien suorittaminen ja kirjaaminen, uusien kalibrointien kehittäminen sekä laatujärjestelmädokumentointi. Käytännön tekemisen lisäksi viet kalibrointitoimintaamme nykyistä tehokkaampaan ja luotettavampaan suuntaan kehittämällä esimerkiksi työohjeita, kalibrointiproseduurejamme sekä toimintatapojamme. Työssäsi hyödynnät erilaisia mittalaitteita, Muratalle kustomoituja kalibrointiohjelmia ja -proseduureja sekä esimerkiksi Metteam- ja Metcal-ohjelmistoja.


Meillä työskentelet osana kokenutta kolmen hengen kalibrointitiimiä, jossa kiteytyy pitkänlinjan osaaminen kalibroinneista ja talomme tavasta toimia. Olemme tiimi, jossa tehdään töitä itsenäisesti, mutta kokoontuen kuitenkin yhteen viikoittain. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja tuotekehityslaboratorioiden kanssa. Työskentely osana kalibrointitiimiämme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja kehittyä ammattitaitoisen tiimimme tukemana. Roolisi on yhdistelmä käytäntöä ja kehitystyötä ja useiden satojen erilaisten laitteiden ympäristömme pitää työsi kiinnostavana. Muratalla pääset kokemaan millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen toiminta ja mitä se vaatii kalibrointitoiminnalta. Turvallisuuskriittisissä kohteissa toimivat tuotteemme antavat toiminnallesi merkityksen.


Tehtävään hakevalta odotamme:


  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kalibrointialan koulutus, sähköpuolen insinööri, teknikko tai DI)
  • Kokemusta ja ymmärrystä kalibroinneista ja mittaustoiminnasta
  • Aitoa kiinnostusta kalibrointeihin ja kehittämiseen
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan aiempi kokemus kalibrointitoiminnasta, laboratoriotyöskentelystä tai kalibrointiproseduurien toteuttamisesta. Kalibrointi-insinöörin tehtävässä menestyvän tulee olla itsenäinen ja aktiivinen ja omata hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot, jotta yhteistyö sidosryhmien ja muun tiimin kanssa onnistuu vaivatta. Kalibrointimäärämme ovat kasvussa ja työtehtäviä riittää, joten toivomme sinun olevan joustava ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä.


Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus!

Mikäli kiinnostuit tehtävästämme, lähetä meille lyhyt hakemus, CV sekä palkkatoivomuksesi yllä olevasta linkistä rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 7.4.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ on vakituinen ja alkaa sopimukseen mukaan.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo.9-15 Jani Taiminen, p. 0500961758 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.