(Poistunut julkaisusta)

Kalanperkaajia Haukiputaalle
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme asiakkaallemme kalanperkaajia Haukiputaalle!

Kun Ahti antaa parastaan ja kalastajat saavat hyvän saaliin, tarvitaan avuksi myös kalanperkaajia. Työtä on tarjolla siis saaliin mukaisesti, joten toivommekin sinulta hakijana joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta! Joustavuus toimii myös toiseen suuntaa, joten pystyt itse vaikuttamaan paljolti siihen, milloin kalasaaliin pääset perkaamaan - työaika on siis sovittavissa!

Toivomme sinulta myös:
- Hygieniapassia
- hyvää työasennetta.

Tässä oiva tilaisuus tienata hieman lisärahaa vaikka koulun ohelle!Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten joko sähköisestä linkistä tai sähköpostitse (tinka.lehtonen@citywork.fi). Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja osaamisestasi, sitä paremman kuvan saamme sinusta! Lisätietoja tehtävästä antaa Tinka Lehtonen (ma-pe klo 10-15) puh. 044 7681311.

Me Cityworkilla uskomme, että jokaisella yksilöllä on omat vahvuutensa ja ambitionsa, jotka me puolestaan mätchäämme asiakkaidemme tarpeisiin. Näin löydämme parhaan työpaikan tekijälle ja parhaan työntekijän asiakkaalle. Tekijän, joka voi nauttia työstään, kehittää osaamistaan ja sopii muiltakin osin tekijän elämäntilanteeseen. Me olemme täällä sinua varten!