(Poistunut julkaisusta)

Kalanleikkaajaksi Helsinkiin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Oletko kiinnostunut pitkäaikaisesta työpaikasta? Haluaisitko työllistyä Helsingin keskustan tuntumaan ja olla osana hyvää sekä tehokasta tiimiä?

Etsimme asiakkaallemme Helsingin keskustan tuntumaan reippaita ja luotettavia tulevaisuuden kalanleikkaajia kalatukkuun. Haemme nyt henkilöitä ensisijaisesti kalan fileointiin, mutta työssä saattaa olla myös mahdollista päästä tekemään keräilytehtäviä varaston puolelle jossakin vaiheessa. Aikaisempaa kokemusta kalanleikkauksesta sinulla ei tarvitse olla, vaan sinut perehdytetään huolellisesti tehtävään. Tärkeintä on halu oppia uutta sekä kyky työskennellä myös paikoitellen kiiretilanteissa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti enemmän aamuvuoroihin siten, että työ alkaa klo. 5.30-10.30 välisenä aikana, sisältäen tunnin liukuman työajassa. Työssä tehdään myös yövuoroja perehdytysjakson jälkeen, joten tähän tulisi myös olla valmius. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta mahdollisuus myös lauantaityövuoroihin on olemassa.

Haemme työntekijöitä, jotka voivat sitoutua työpaikkaan pitkäaikaisesti. Työsopimus on aluksi määräaikainen kuuden kuukauden ajan, mutta hyvin työnsä hoitaneella henkilöllä on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään hyvällä sijainnilla sekä haluat työskennellä rennossa, mutta tehokkaassa ilmapiirissä, hae tehtävään nyt! Töissä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla!