(Poistunut julkaisusta)

Kalanleikkaaja varastoympäristöön
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa? Haluaisitko työllistyä Helsingin keskustan tuntumaan?

Etsimme asiakkaallemme Helsingin keskustan tuntumaan reippaita, suomenkielentaitoisia ja luotettavia kalanleikkaajia kalatukkuun. Haemme nyt henkilöitä ensisijaisesti kalan fileointiin, mutta työssä on myös mahdollista päästä tekemään keräilytehtäviä varaston puolella. Aikaisempaa kokemusta kalanleikkauksesta sinulla ei tarvitse olla. Tärkeintä on halu oppia uutta sekä kyky työskennellä myös paikoitellen kiiretilanteissa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti enemmän aamuvuoroihin siten, että työ alkaa klo. 5.30-10.30 välisenä aikana, sisältäen tunnin liukuman työajassa. Työssä tehdään myös yövuoroja aina tarpeen mukaan, joten tähän tulisi myös olla valmius. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta mahdollisuus myös viikonlopputyöhön on olemassa.

Haemme työntekijöitä, jotka voivat sitoutua työpaikkaan pitkäaikaisesti. Työsopimus on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työnsä hoitaneella henkilöllä on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille. Palkkauksessa noudatetaan Kaupan alan työehtosopimusta.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään hyvällä sijainnilla sekä haluat työskennellä rennossa, mutta tehokkaassa ilmapiirissä, hae tehtävään nyt! Töissä on mahdollista aloittaa heti!