(Poistunut julkaisusta)

Kalanleikkaaja varastoympäristöön Helsinkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa? Haluaisitko työllistyä Helsingin keskustan tuntumaan?

Etsimme asiakkaallemme Helsingin keskustan tuntumaan reippaita, suomenkielentaitoisia ja luotettavia kalanleikkaajia kalatukkuun. Haemme nyt henkilöitä ensisijaisesti kalan fileointiin, mutta työssä on myös mahdollista päästä tekemään keräilytehtäviä varaston puolelle. Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla näistä tehtävistä, vaan tärkeintä on halu oppia uutta. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti enemmän aamuvuoroihin siten, että työ alkaa klo. 5.30-10.30 välisenä aikana, sisältäen tunnin liukuman työajassa. Työssä tehdään myös yövuoroja aina tarpeen mukaan, joten tähän tulisi myös olla valmiutta.

Haemme ensisijaisesti työntekijöitä, jotka voivat sitoutua työpaikkaan pitkäaikaisesti. Työsopimus on aluksi määräaikainen, mutta hyvin työnsä hoitaneella henkilöllä on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille. Palkkauksessa noudatetaan Kaupan alan työehtosopimusta.

Mikäli työpaikka hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä mukava työilmapiiri kuulostavat hyvältä, hae tehtävään! Töissä on mahdollista aloittaa heti!