(Poistunut julkaisusta)

Kalankasvatustyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haemme asiakkaallemme Varkauteen kalankasvatustyöntekijää.

Kasvattamon työtehtäviin kuuluu vaihtelevia päivittäisiä laitoksen työtehtäviä kuten kalojensiirtoa, rehun laittoa, kalan perkausta sekä pieniä huoltotehtäviä. Aiemmalla koulutuksella ei ole väliä, sillä työtehtäviin perehdytetään.

Työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja kuormituksen sietokykyä sekä motivoitunutta, työtä pelkäämätöntä asennetta ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Työympäristö on osittain kylmä ja kostea.

Valittava henkilö työllistyy määräaikaiseen työsuhteeseen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, alustavasti ainakin ensi kevääseen saakka. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus elintarviketeollisuus TES mukainen, aloituspalkkaus 10,16€/h, työaika 0-37,5 h/vko. Tuntimäärää voidaan kasvattaa henkilön oman käytettävyyden ja osaamisen myötä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 6-18 välillä. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.